Kotipalvelu

newspaper-412452_1920

Concentus Oy kotipalvelujen tavoitteena on tukea asiakkaiden hyvinvointia ja kotona asumista ja tarjota laadukkaita ja yksilöllisiä palveluja asiakkailleen. Asiakkaille laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma, jossa määritellään kotipalvelun tavoitteet ja suunnitellut palvelut. Concentus Oy on Helsingin kaupungin hyväksymä palveluntuottaja.

Concentus Oy tarjoaa asiakkailleen ensisijaisesti kotipalvelun tukipalveluja:

  • kylvetys/suihkutus
  • siivous
  • pyykki- ja vaatehuolto
  • kauppa- ja muut asiointipalvelut
  • sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste

Omavalvontasuunnitelma

Asiakastietosi

Kotipalvelun ja kotisiivouksen asiakkaista keräämme henkilö- ja laskutustietoja. Kotipalvelun asiakkailta keräämme yhteystietojen lisäksi hoito- ja palvelusuunnitelmaa ja palvelusopimusta varten tietoja toimintakyvystä ja toimintakykyyn vaikuttavista sairauksista.

Emme luovuta henkilötietoja eteenpäin, jos et ole antanut siihen lupaa. Mikäli olet palveluseteliasiakas tai vakuutusyhtiö korvaa palvelusi, toimitamme tiedot tarvittaessa kuntaan tai vakuutusyhtiöön, mutta informoimme siitä aina Sinua.

Kotipalvelun asiakkaana voit halutessasi pyytää nähdä tietosi, rajoittaa niiden käyttöä, pyytää tietojen poistamista ja korjata mahdollisesti virheelliset tiedot. Voit myös saada kopion maksutta tiedoistasi kerran vuodessa.

Henkilötietojen tarkastuspyynnön voit tehdä sähköpostitse. Lähetämme henkilötiedot sinulle kirjattuna kirjeenä, jolloin Sinun pitää todistaa henkilöllisyytesi.

Mikäli haluat tehdä korjauksia asiakastietoihin, voit ottaa meihin puhelimitse yhteyttä.